Industrirørlegger/arbeidsleder søkes

Tekken AS har i dag sin hovedaktivitet innen rørentrepriser innenfor vann- og avløpsteknikk (VA), Industri/fisk og Maritimt. Selskapet har sin styrke i prosjektledelse og prosjektgjennomføring, og benytter for øvrig flere lokale underleverandører og samarbeidspartnere på sine prosjekter.

Vår ambisjon er å bygge en større aktør innenfor de markedene som selskapet i dag har sin kjerneaktivitet, samt videreutvikle en portefølje av produkter og løsninger innenfor landbasert oppdrett, industri og fiskeri.

Selskapet er sentralt lokalisert med kontor og verksted på Sjøholt.

På grunn av økende ordreinngang og for å styrke organisasjonen søker vi etter

Industrirørlegger

Stillingen vil inngå som en viktig del av bedriftens videre satsing innenfor landbasert virksomhet i Norge.

Viktige arbeidsoppgaver:

Som rørlegger/sveiser i Tekken AS vil du få varierte arbeidsoppgaver, alt fra service til større prosjekter. Du får mulighet til å jobbe alene og i team. Det er viktig for bedriften at du er selvgående selv om du vil bli ivaretatt av en erfaren produksjonsledelse.

Ønskede kvalifikasjoner og erfaring:

  • Svennebrev/fagbrev rørlegger er ønskelig, men ikke et krav.   
  • Du må være positiv, serviceinnstilt og samarbeidsvillig.
  • Gode ferdigheter i norsk (eller nordisk språk).  
  • Førerkort kl. B
  • Det må kunne påregnes noe reiseaktivitet i perioder.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

Vår nye rørlegger bør primært ha erfaring fra maritime og/eller landbaserte prosjekter innen VVS/VA. Bakgrunn fra flerfaglige prosjekter er en fordel, men ikke et krav. Du må være en person som har høy arbeidsmoral, tørre å fronte egne meninger, men samtidig være villig til å lytte til andre og være del av et team. Det er ønskelig med ADK sertifikat og erfaring med PE sveis, men det er ikke et krav. Grunnleggende datakunnskaper er en fordel.

Betingelser og karrieremuligheter:

Som rørlegger får du mulighet til å bli del av et sterkt team og utvikle deg i et vekstorientert selskap. Du vil bli gitt tillit og mulighet til å ta styring over egen hverdag, samt frihet til personlig utvikling i et sterkt fagmiljø i en hverdag preget av trivsel, positivitet og lagånd. Lønn etter kvalifikasjoner / nærmere avtale

Nærmere opplysninger om stillingen kan gis av Produksjonsleder Stein Skaaden, mobil 915 70 019

Søknad med CV sendes til post@tekken.no snarest. Søkere vurderes fortløpende.

Tekken AS

Ålesundsveien 1136, 6240 Ørskog